fredag 16 januari 2009

Jag erkänner, jag erkänner....

När jag började scrappa (och för all del, även efter det), lovade jag mig själv att INTE göra om LO:sar som jag inte varit nöjd med. "Läs de som gjordes första året...."
Men vi har väldigt få kort på mysan när hon är "bebbe" och när jag nu var i sorteringstagen, så hittade jag en LO med detta kort. Den var så bedrövligt hemsk och ful, så jag började asgarva inne i scraprummet helt hysteriskt....Petade snabbt bort kortet och "knövlade" ihop resterna och kastade. Då kommer maken och undrar vad det är som är så roligt?
Det här, säger jag och visar den ihopkramade bollen. Han tittar helt frågande på mig och ruskar lite lätt på huvudet och går i väg....
Han förstod inte det roliga...Undrar varför *ler*
Så här blev det i alla fall när den är omgjord!
Var i går på första träffen som medlem i Örebro. Mycket trevligt!!!! Tack tjejer för trevligt sällskap!!!
Nu ska jag ut i kylan och köra hem "svärisens" bil, för att åka hem och bara ta det lugnt......
Kram Kram

2 kommentarer:

MissMian sa...

Hihi...jadu..jag har redan lust att scrappa om en del LOsar och det kommer nog hända! Den blev ju helt underbar nu i alla fall...skulle varit kul att se hur den var innan den hamnade i papperskorgen!

Therese sa...

Mycket snygg LO...som vanligt. Ja, jag har ju inte gjort så många, men börjar redan fundera på vad jag gjorde i början...egentligen *haha*. Kram till dig!