torsdag 15 november 2007

Nu är de iväg....

Nu har jag varit till Arlanda med grabbarna för resa med faster till Indonesien. Hualigen...vilket äventyr!!!!

Del "lille" var eld och lågor över att åka. Han var superduktig på flyplatsen. Jag fick inte bära väska, den kånkade han själv, han var med vid incheckning och "basade" lite granna. Kollade in flyplanen och dokumenterade dessa med kamera (det ska läras i tid *ler*) Och mamma står bredvid med VÄRSTA separationsångesten och tårar i ögonen....Han är ju stor (7år) och börjar bli självständig ju.

När de vände sig om vid passkontrollen och vinkade en sista gång, då var det färdigt. Tårarna rann nerför kinderna och det var tur att jag var en bit bort så att han inte såg det. Leende på läpparna och en slängpuss, sen bar det av för dem. Inte roligt att ha en tjutande mamma som sista minnesbilden innan han går iväg. Då var det bara att bita sig hårt i läppen. Men vad jag tjöt när jag kom till bilen....

Fick rapport i bilen på vägen hem att nu hade de mellanlandat i Amsterdam för vidare flyg till Kuala Lumpur, sedan slutdestination Jakarta.

Väl där väntar 2 stycken ivriga kusiner på långväga besök. Och vad de ska ha roligt!!!!
Först några dagar hemma hos "kussarna", sedan bär det iväg till Bali i 4-5 dagar. Där står vraksnorkling, sol och bad på agendan....

Jag vill också vara med, men det fanns ingen plats i resväskan för mig :O)

Så nu ska jag och maken passa på att ha riktigt mysigt med den lilla donnan under tiden grabbarna är på sitt livs äventyr!

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh!! jag fick tårar i ögonen när jag läste detta, jag kan bara föreställa mig hur du kände dig. Men herregud vad roligt dom kommer ha och vilket äventyr.
Jag skulle också vilja följa med.

Kram//Linda

Tin sa...

Men ååå vad spännande för grabbarna, men jag förstår DIG!!!
Skulle grina ihjäl mig jag också!

Anonym sa...

Gissa om tårarna kom här också, men vilken upplevelse för dem!
Ha en bra dag!
Kram/LenaS