lördag 3 november 2007


En LO på Albin för cirkus 1 år sedan. Jag bara ÄLSKAR det här kortet på honom! Det är scrappat ett par gånger i färg och i sepia....Scrapgalen då eller!?!?!
Var igår och shoppade hysteriskt på Ullared med syster, far och Kerstin. Uppstigning 04.50 och hemkommen 20.00. Det var roligt att få ha en dag med bara vuxna, utan barn. Tack för trevligt sällskap, hörrni!!!!
Dessutom lyckades jag hålla budget och kände när jag kom hem att jag INTE hade shoppat en massa som jag inte behöver. Det brukar jag annars vara rätt duktig på :O)
Det skulle dessutom aldrig ha fungerat för mig, att åka med barn. De hade ruttnat ihop efter 10 minuter därinne. Såg ett par föräldrar som drog runt på en tvillingvagn med tillhörande barn och ett litet större barn. Beundransvärt!!! Jag hade varit klar för hispan inom en timme :O)

Däremot kommer en påkörning med vagnen nu till alla de rabiata kärringar som inte väjer för något. De ska bara fram! Har aldrig tänkt på att parkera vagnen och gå runt o plocka grejer...Närå, man bara kör, folk flyttar ju på sig.....Gaaahhh... Vad irriterande! Vad gör det att dom har kört av en hälsena eller två?!?!?!
Nu får jag och barnen besök av scrappande mamma med 3 barn. Trevlig helg på er allihopa!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättfin lo med alla blommorna! Jag har oxså favvisfoton som jag scrappat flera gånger.
Kul att shoppa på geekås, jag fattar inte heller hur man kan åka dit med en bunt ungar skulle oxså bli tokig på en kvart...

Kram AnnaG

www.annag.blogg.se

Therese sa...

Superfin LO!!! Han är så fin (stolt moster)! Och det kortet är verkligen bra!! Tack själv för igår!!! Skitkul! Det får vi göra om! Sitter och väntar på gäster... Kramis

Anonym sa...

Va fin den blev!
Ovanlig för att vara "du"! :-D
Vill se den live! /Mia

teres sa...

Superfin!!!!! Och tack för i helgen....trevligt, det gör vi om tycker jag!

Kramen

Linda sa...

Jättefin!!!!

Jag kan inte säga annat än att allt är så himla fint, Jag tycker att du är så himla duktig.
Tänker lifta massor av dina Lo:s
bara så du vet =0)

Kram

Tin sa...

Håller med ! Helt underbart foto och LO!