tisdag 4 mars 2008

Lilos utmaningar.....

En väldigt enkel LO om Albins tårta som han fick på morgonen när han fyllde. Självklart var det marsipantårta som han älskar! Jag tog kortet i mörkret i köket och upptäckte när jag framkallade att det bara syns 6 ljus på tårtan..... Men jag gick verklige loss med både band och knappar (tycker jag själv *ler*)
Här är den första som jag gjorde på utmaningen....
Denna förbannade buss höll på att göra mig galen. Inte ett endaste kort med sonen som leker med bilar eller liknande....Så jag fick ändra taktik!
Det blev en LO om att jag inte är speciellt förtjust att åka buss. Närmare bestämt ogillar jag det STARKT! Vet inte vad det beror på, men så är det. Och det handlar texten om.....
Kan meddela att det ryckte både en och två gånger i "chalkarmen" under tiden jag gjorde dessa två....Erkänner att jag sneglade ganska mycket på min blommor också....Men är det "förbjudet" så är det :O)
De blev väldigt "fyrkantiga" och är inte riktigt in min vanliga stil. Men jag är ganska nöjd med dem ändå.... Nu är jag i alla fall LOVAD av JennyPenny att det är nog med sådana här utamningar från henne för MINST ett år framöver....Fast, känner jag henne rätt, så ramlar det nog ner en och annan lite mindre "knivig" utmaning lite längre fram *blinkar*
Ha det nu så himla skönt ute i det ganska kalla,men väldigt soliga vädret! Det ska jag :O)
Åh, vad det är skönt att det är så mycket ljusare på både morgnar och kväller!!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

carina sa...

Underbara layouter!!=)

Lilo sa...

Jag tycker du har lyckats superbra! Tänk om det är sant! Inga fler utmaningar på ett år!!! Men jag tror inte Jenny kan hålla sig där inte. ;)