onsdag 15 oktober 2008

Du & din MP3

Dagens LO....
Ett av få kort som klarade sig undan min mans sanering i datorn i somras....
My älskar att gå o poppa med sin Mp3 och lurarna på.
Men framåt hösten kommer dottern och säger till mamman att MP3:n har slutat fungera. Vi provar med laddning, allmän check, men inget fungerar.
Då beslutar sig mamman för att ringa till morfar som gett den till barnbarnet i födelsedagspresent. Mamman förklarar problemet och morfar tar med sig speleverket och åker till säljande butik med kvitto i högsta hugg. De byter ut till en sprillans ny och han får dessutom med en laddningsadapter gratis som plåster på såren.
Morfar kommer och levererar och har då ett förmanande tal med barnbarnet om vikten av att inte tappa den i golvet osv. Dottern nickar instämmande med allvarlig min.
Då lägger sig storebror i samtalet och säger med myndig ton:
- Det var det jag sa, Mysan, du skulle inte ha tvättat den!!!!
Snacka om att mamman, morfar och pappan hade ganska långa hakor....Och att vi skrattade efteråt!!!!
Snacka om tur att mamman inte visste det innan vi skickade den till morfar. Då hade vi bara kunnat konstatera att det inte skulle bli någon mer MP3. Så kan man säga att det var lite tur i oturen, eller hur?!?!?! *skrattar när jag skriver*

4 kommentarer:

MissMian sa...

Hahaha....vilken underbar historia!!! Och så snygg layout!!

Mahlin sa...

hiih..vilken sötnos.. Nu har jag hittat hit.. Guuu så mkt fint det fanns här *dregglar* Jag knappar genast in din blogg i min bloggrunda!

Mia sa...

Hehe... sicken unge...fniss...

teres sa...

underbar historia *asg*....superfin LO!