torsdag 29 maj 2008

Mina bidrag till skissecupen

Har som sagt inte så många kort på lilltösen när hon är liten, men här är ett av dem. Ville göra den riktigt "tjejig". Och försöka mig på lite nytt, men ändå inte (om ni fattar vad jag menar...*ler*). Som någon sa på träffen när den gjordes: -Nu ser man att det är en Jeanette LO igen. Har hållit på och "fladdrat" med mitt scrappande och det med inte helt lyckade resultat, kan jag meddela.....

Den här gjorde jag om mig och vår dotter. Texten handlar om hur lika vi är. Både utseeendemässigt när jag var i den åldern. Men framförallt hur lika vi är i sättet. På både gott och ont...

Och en på bröllopet. Vilken i raden, vet jag inte.
Lisa, ska vi bilda klubb??? skrattar...
Nu fattar jag vad du menade med att du inte kan få nog....Inte jag heller :O)


En lite annorlunda för att vara jag, men ändå inte...Eller jag vet inte riktigt vad jag menar...
Och Mia, att klippa i korten är bara ditt fel att jag böjat göra....*blinkar* *blinkar*

Och till sist en som jag inte blev nöjd med för fem öre. Jag ville så mycket med korten, men allt blev helt fel.
Fattar inte varför jag ska ge mig på skisser som jag egentligen känner på en gång att jag inte gillar. Hur dum får man bli??????
Min lillprins är inte mer än 1,5 år ung på korten och när jag scrappade dem kom jag på att de med största sannolikhet är tagna under tiden vi är på förlossningen med My.
Lite roligt, tycker jag!

4 kommentarer:

MonicaO sa...

Tassar in här till dig och skickar lite peptalk ang vikten. Du var inne och lämnade ett avtryck hos mig.
Måste berömma dina underbara LO du gjort. HÄr kommer jag att titta in många fler gånger.

//Monica

MissMian sa...

Nu får du sluta vara så självkritisk!!! Dina Lo's är underbara!! Gillar även de Lo's som inte är typiskt din stil. Detär ju så kul att experimentera med olika stilar och använda sig av olika intryck. Det två översta är nog lite favoriter men de andra är också underbara.

Mette sa...

Massor med fint!
Pip i naveln är min favorit... Så himla fin!
Men alla de andra är också jättefina. Jag förstår inte varför du inte är nöjd med den sista... Jag tycker att den är jättefin.

Kram
Mette

Mia sa...

Jälars du va fina!!! Den översta och bilden på dig å Janne är toppen, de andra åxå så klart *S* men dessa är riktiga goodingar för mig!